La filiera del caffé espresso
Pravidla pro přípravu perfektního espressa
Pokud se chcete stát expertem na umění přípravy espressa, pak by vám neměl ujít třetí dotiskt této knihy, aktualizovaný obsahově i graficky.
Kniha La filiera del caffé espresso obsahuje více než 100 ilustrací na téměř 200 stánkách v dvojjazyčném textu, italsko-anglickém, který provází více než 100 fotografií.
Bohatý technický obsah, grafika, příspěvky největších odborníků ze světa kávy i příspěvky mezinárodních firem tvoří tuto knihu jedinečnou.
Kniha je rozdělena do 4 kapitol:
-
nepražená káva
- kávovník, tajemství sběru a zpracování kávy
-
cesta kávy/pytel
- dlouhá cesta kávy v pytlích, charakteristika kávových zrn a odborná degustace
-
pražení
- proměna kávového zrna ze zeleného v pražené
-
espresso
- know-how přípravy espressa a pravidla pro přípravu perfektního šálku kávy
Ukázky z knihy - zde
Rozměry knihy: 21 x 21 cm
Počet stran: 200
kniha La filiera del caffé espresso
- Kód výrobku: kniha La filiera del caffé espresso
- Dostupnost: Na skladě
-
1 359 Kč
- Cena bez DPH: 1 359 Kč